CORONA proof

fotograferen


Uiteraard volg ik ook de maatregelen van het RIVM. Dit betekent dat ik voor elke shoot mijn handen desinfecteer en tijdens de shoot zoveel mogelijk 1,5 m afstand zal bewaren. Als ik me niet lekker voel zullen we de shoot verplaatsen en, in afstemming, op zoek gaan naar een nieuwe datum.


Kunnen familieshoots nog doorgaan? Aangezien de regels constant veranderen, is het verstandig om van te voren even contact met mij op te nemen wat de mogelijkheden op het moment van de shoot zijn. Fotoshoots van het gezin kunnen sowieso wel gewoon doorgaan.


Als jij zelf of één van je gezinsleden zich niet lekker voelt en/ of griepachtige symptomen heeft, laat het me dan weten. We zullen de fotoshoot dan verplaatsen naar een nieuwe datum.

VRAGEN? Neem dan contact op via onderstaand formulier