fbpx

Over mij

Sinds 2015 werk ik als zelfstandig fotograaf en grafisch ontwerper. Grafisch ontwerpen doe ik nog steeds onder de naam FavoriteDesign.

Mijn stijl is te omschrijven als Lifestyle fotografie. Juist de kleine momenten zijn bijzonder en die probeer ik op een zo'n natuurlijke manier in al hun eenvoud vast te leggen. Ik fotografeer graag mensen in hun eigen omgeving, zodat je hele persoonlijke en eerlijke foto's krijgt. Door deze momenten vast te leggen staat de tijd even stil en kan je er later op terug kijken. Dat geldt voor de zwangershoots maar ook voor de newborns. Ik houd van puur, eenvoud, licht. Dat maakt voor mij het beeld juist heel sterk. Het is al mooi zoals het is. Ik houd van natuurlijke, rustige, naturelle kleuren zodat alle aandacht naar het onderwerp in de foto gaat.

De specialisatie naar zwanger,- newborn, baby fotografie is eigenlijk pas ontstaan nadat ik zelf zwanger werd en in 2016 een dochter op de wereld heb mogen zetten. Zoiets moois wat vastgelegd moest worden.

ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

Sinds 2015 fotografeer ik ook voor bedrijven. Hierbij richt ik mij vooral op zakelijke profielfoto's en het fotograferen van evenementen .

GRAFISCH ONTWERP

Uitnodigingen, kaarten, nieuwsbrieven of social media posts ontwerp ik voor particulieren en bedrijven. Neem een kijkje in mijn portfolio of neem contact op voor de mogelijkheden!