Hoi!


Ik ben Vanessa, mama van Lizzy (6) en Bobby (4). Samen met mijn vriend, Ed, wonen wij in Krimpen aan de Lek. Vanuit Den Haag zijn we naar de Krimpenerwaard verhuisd omdat we beiden niet gebonden zijn aan een vaste werklocatie en we wilden graag meer woonruimte en een tuin. Als je kinderen krijgt heb je toch weer andere behoeftes en nu vind ik het heerlijk om buiten de stad te wonen met de schaapjes en koeien in onze achtertuin.


Toen ik in 2016 mama werd van ons dochtertje Lizzy kwam ik erachter hoe bijzonder het moederschap is. Ik wilde dit vastleggen, van hieruit is mijn passie voor het fotograferen van zwangeren, mama's, baby's, mama's met baby's en gezinnen ontstaan. Ik fotografeer het liefst met daglicht en zo puur mogelijk. Ik ben een dromer, ik hou van mooie pure lifestyle beelden, connecties tussen mama en kind, papa, broer, zus. Het zijn de kleine momenten die zo dierbaar zijn, deze probeer ik zo mooi mogelijk vast te leggen.


En omdat ik, naast het mama zijn, ook ben gaan ondernemen in iets waar mijn hart een sprongetje van maakt gun ik dit anderen ook. Graag help ik jou met jouw personal brand door middel van het creëren van een passende beeldbank voor jouw website en/ of social media.


Neem gerust contact op als je vragen hebt!


Hopelijk tot snel!

Vanessa

MOOIE woorden"Inmiddels meerdere fotoshoots met haar mogen doen . wat is het toch relaxt en wat hebben wij als gezin super mooie foto’s en dus herinneringen ontvangen 
Nogmaals bedankt."

- JACOLIEN“Wat een geweldige shoot hebben we gehad op het strand. Vanaf het moment dat we elkaar zagen tot het afscheid was het echt een warm bad. Het klikte gelijk met onze zoon Mats wat voor ons erg fijn was. Wat we niet verwacht hadden maar waar je ook uitgebreid en geduldig de tijd voor nam waren de foto’s van ons 3tjes. Daarna nog uitgebreid samen met Debbie foto’s genomen, superleuk! We willen je bedanken voor je gezelligheid, geduld en natuurlijk de prachtige foto’s, ze staan geweldig in huis.”

- DEBBIE, THIJS & MATS"Dierbaar en super fijn dat Vanessa dit voor ons heeft kunnen vastleggen".


- DEBBY