FAQ

Algemeen

Wat kost een fotoshoot?

De prijzen van een fotoshoot kunnen erg uiteen lopen. Het is allemaal afhankelijk van de soort fotoshoot. Gemiddeld betaal je voor een fotoshoot tussen de 150 - 400 euro.
Soms biedt de fotograaf een mini shoot aan en dan kun je voor minder geld een kortere fotoshoot doen.

Waar ben je gevestigd en reis je ook voor de fotoshoots?

Ik ben gevestigd in Krimpen aan de Lek. Hier heb ik ook een kleine studio. Maar ik vind het nooit een probleem om te reizen naar een mooie locatie om een toffe shoot te doen. Dit is vaak afhankelijk van de hoeveelheid tijd die ik beschikbaar heb die dag in hoeverre ik kan reizen. Maar in principe is er altijd veel mogelijk. En uiteraard, voor de newbornshoots, kom ik naar jullie huis.

Wanneer ontvangen wij onze foto's?

Je ontvangt van mij een e-mail naar een online galerij. Ik streef ernaar om de foto's binnen 14 dagen aan te leveren. In de galerij kun je jouw favorieten uitkiezen waarop ik deze vervolgens weer beschikbaar stel om te downloaden en te delen. Dit is allemaal super makkelijk!

Hoeveel foto's ontvangen wij?

Je ontvangt meestal tussen de 40 en 60 foto's voor de particuliere shoots. Uit deze galerij kun je dan jouw favorieten kiezen.
Voor de zakelijke branding shoots liggen deze aantallen wat hoger aangezien bij deze shoots hele beeldbanken worden gecreëerd. Bij de Branding shoots is het afhankelijk van jouw gekozen pakket hoeveel foto's je ontvangt.

Kan ik ook extra foto's bijbestellen?

Ja zeker! Je kan extra foto's bijbestellen. Vaak is er ook de mogelijkheid om de hele galerij te kopen tegen een speciale prijs.

Hoe lang duurt een newbornshoot?

Een newbornshoot duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur. Tijdens de shoot is de baby leidend.

FAQ - Baby- / Newborn shoot

Hoe gaat een newborn shoot in z'n werk?

De Lifestyle Newborn/ baby fotoshoot vindt bij jou thuis plaats. De foto's die ik van de newborn maak zijn op een lifestyle manier, ik fotografeer de newborn alleen, bijvoorbeeld op het bed op de ouderslaapkamer maar ik zal ook foto's maken van de newborn in de armen van mama, papa, zus of broer. Zoals het is. Puur en natuurlijk. Ik zal de baby niet in vreemde poses leggen of in mandjes o.i.d. Mocht je een bepaalde foto wensen geef dat dan bij het boeken van de shoot aan mij door dan kan ik daar rekening mee houden tijdens de shoot.

Wanneer moet ik een newborn shoot boeken?

Het is verstandig om een newbornshoot tijdig in te plannen. In de meeste gevallen weet je nog niet precies wanneer jouw baby geboren zal worden. Maar geef zo vroeg mogelijk bij de fotograaf aan dat je interesse hebt in een newbornshoot zodat de fotograaf rekening kan houden met de planning van de shoots in zijn of haar agenda. Vaak plannen we een datum na 10 - 14 dagen na de uitgerekende datum. Zodra je bevallen bent kun je mij dan een mailtje sturen met de definitieve datum. Soms komt de shoot dan net iets eerder en soms iets later. Dit is helemaal geen probleem.

Wanneer is het beste moment voor een newborn shoot?

Een newbornshoot plan ik altijd ongeveer rond 10 dagen na de bevalling. Later kan natuurlijk ook, het liefst wel binnen 14 dagen. Want dan spreek je officieel nog van een 'newborn', Uiteraard kan de shoot ook later plaatsvinden, we spreken dan van een baby shoot. Vaak is de baby dan iets meer wakker dan wanneer jullie kleintje nog een echte newborn is. Een babyshoot na 14 dagen kan dus ook heel goed en levert ook hele mooie beelden op!