Met z'n tweeën is alles leuker :)

Het duurde even voordat we in de zomer van 2021 een geschikt, en daarmee bedoel ik doorg, moment hadden gevonden om deze twee suer schatiige boefjes op de foto te zetten. Elke keer als we het inplanden beg het te regenen eof regende het al. Dat is nu eenmala de pech die je kan hebben als je in NL woont. Maar toen het eindelijk op de ochtend ging gebeuren was het dan ook dubbel feest. Helaas was het gras nog natiig van de afgelopen regenbuien maar bepakt met meerdere kleedjes merkten de modellen daar veder niets van.


De omstandigheden waren prima, het vroege ochtendzonnetje kwam heel af en toe zelfs even kijken door de wolken. Locatie was perfect, mooie bomen, bloemen en gras.


Tijdens de shoot hebben we zo gelachen, deze tweeling wist elkaar namelijk goed af te wisselen met lachen en huilen. Dus als de ene ging jammeren dan ging de andere lachen en andersom. Terwijl ik languit op mijn buik in het natte gras lag was papa boven en achter de camera met filmpjes op de telefoon in de weer en rende mama zich rot om zich uit sloven tot van alles en nog wat. Heerlijk! Alles om deze schattige eigenwijsjes aan het lachen te krijgen. Topsport is er niets bij :D Echt, voor deze papa en mama kan ik alleen maar respect hebben. Ga er maar aan staan, twee tegelijk. De foto's zijn erg mooi geworden en de herinnering nog mooier ;-)
See More on Instagram