MOMMY & ME Shoot


Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor Moederdag of de verjaardag van je vrouw, vriendin of zus? Geef haar dan een Mommy and Me shoot cadeau! Ik leg moeder met haar kinderen vast op een intieme en pure manier. Het zal een herinnering zijn om nooit te vergeten.


Hoe gaat zo’n moeder-dochter shoot in zijn werk?

De shoot vindt plaats op een buitenlocatie. Je kan van te voren al eens kijken in mijn portfolio om te zien welke stijl je leuk vindt. Daarna bespreken we samen je wensen en kiezen we de juiste locatie. Tijdens de shoot gaan we lekker spontaan te werk. De kinderen kunnen knuffelen met mama, stoeien of grapjes uithalen. Zo kan ik intieme, grappige en leuke momenten voor altijd vastleggen op camera. 

Ontdek mijn pakketten om de juiste formule te vinden voor jullie intieme moment.


Heb je nog vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

MOMMY & ME Stories

VOLG meer

via Instagram