Zwangerschapsfotoshoot in mijn Studio aan Huis


Je bent ook welkom in mijn kleine, intieme studio aan huis waar ik op een artistieke en een tikkeltje vintage stijl jouw zwangerschap vast kan leggen.


Mijn studio is uitgerust met professionele belichting en achtergronden waarmee ik de juiste sfeer kan creëren. Er is ruimte om je om te kleden en je mag je favoriete playlist over de speaker ;-)


Waarom een zwangerschapsshoot in de studio?

  1. Privacy en geen stress vanwege tijdsdruk: Mijn kleine studio aan huis biedt je de privacy die je nodig hebt om je op je gemak te voelen. Dit zorgt voor spontane foto's en daarnaast is er genoeg tijd om je om te kleden of de juiste pose te vinden.
  2. Professionele begeleiding: Als ervaren fotograaf van zwangere vrouwen en met een passie voor het vastleggen van emoties, zal ik je begeleiden om de beste poses en uitdrukkingen te vinden die jouw buik het mooiste uitlicht.
  3. Unieke creativiteit: In mijn studio kan ik met licht en schaduw spelen en hiermee creatieve composities creëren die je zwangerschap op een artistieke en vintage manier accentueren.
  4. Weersonafhankelijk: Ongeacht het weer buiten, de shoot kan altijd doorgaan. Geen zorgen over onvoorspelbare weersomstandigheden!


Hoe verloopt een zwangerschapsfotoshoot?

De zwangerschapsfotoshoots zijn volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Ik bespreek graag jouw ideeën en verwachtingen voordat we aan de sessie beginnen. Je mag een inspiratie pinterest bord met me delen. Tijdens de fotoshoot neem ik de tijd om je op je gemak te stellen, zetten een lekker muziekje aan, alles om te zorgen dat jij je op je gemak voelt.

Je mag alleen komen, maar natuurlijk ook met je partner samen.


Mis deze kans niet om de prachtige reis van je zwangerschap vast te leggen in mijn studio aan huis. Neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken voor jouw persoonlijke zwangerschapsfotoshoot en dan bespreken jouw wensen. Samen creëren we tijdloze herinneringen waar je voor altijd op terug kan kijken.


See More Photos