In deze blogpost geef ik je tips over hoe je jouw allerkleinste schatje op een comfy en lieve manier kunt aankleden voor die onvergetelijke fotoshoot. Als jij net als ik, wilt dat je baby er niet alleen om op te eten uitziet, maar ook zich helemaal op zijn gemak voelt tijdens het poseren, dan heb ik hier zeven tips voor je. Uiteraard mag je ook altijd van te voren overleggen over de kleding voor jouw kleintje.


1. Cozy & Cute:

Bij het kiezen van outfits voor je kleintje is comfort het toverwoord. Ga voor zachte, ademende stoffen die de gevoelige huid van je baby'tje koesteren. Bye bye, kriebelige stofjes!


2. Less is more:

Jouw baby is de ster van de show, dus houd de outfits simpel. Kies voor zachte kleuren en subtiele prints, zodat alle focus op dat snoezige gezichtje blijft.


3. Passend bij de setting:

Denk na over de plek waar je de foto's wilt maken en match de outfits daarmee. Wanneer de baby op een hagelwit dekbed komt te liggen in een hagelwit pakje... je snapt het, je baby valt niet meer op. Voor een buitenfotoshoot in het park zijn lichte tinten en natuurlijke stoffen bijvoorbeeld een schot in de roos.


4. Een vleugje speelsheid:

Props zijn leuk, maar hou het rustig. Een knuffel of een lief dekentje kunnen je foto's net dat beetje extra geven zonder dat het te druk wordt.


5. Laagjes & textuur:

Durf te layeren! Voeg wat extra diepte toe aan de look van je baby met een schattig vestje, een zacht dekentje, of een lief mutsje. Dat zorgt voor een fijne dimensie.


6. Geen grote logos of teksten:

Grote logo's en teksten kunnen afleiden van het échte sterretje. Tenzij het een speciale betekenis heeft, kun je die flashy items beter even in de kast laten.


7. De perfecte maat:

Kies kleding die perfect past bij de grootte van je baby. Te grote outfits zien er rommelig uit, terwijl te strakke kleding je baby ongemakkelijk kan laten voelen.


Conclusie:

Met deze zeven tips ben jij helemaal klaar voor die prachtige fotoshoot met je newborn of baby. We willen allemaal dat onze kleintjes er niet alleen schattig uitzien, maar zich ook fijn voelen tijdens zo'n bijzonder moment. Let op comfort, houd het simpel, en laat je baby stralen als de ster die hij/zij is!


Geniet van het vastleggen van deze kostbare momenten, mama's! 🌟📷