BABY / NEWBORN shoot


Wanneer je kleintje geboren is, kom ik graag langs voor een newbornshoot. De eerste 10 dagen bieden de beste kans om je baby al slapend in schattige poses te leggen en de mooiste foto’s te maken. Ik weet zelf heel goed hoe snel je baby groeit en verandert, dus leg graag de eerste momenten voor je vast op camera. 


Ontdek mijn verschillende prijzen en pakketten. Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Aarzel dan niet om contact met mijn op te nemen.

BABY / NEWBORN Stories

MOOIE Woorden


“Vanessa is heel gezellig en vriendelijk, het klikte meteen. Ze heeft prachtige foto's gemaakt, waarbij ze goed rekening heeft gehouden met onze wensen. Heel fijn!”


- ADRIANE -De foto’s zijn GEWELDIG!!! Echt super bedankt!


“We hebben een lifestyle fotoshoot gehad van ons eerste kindje. Ik was van te voren wat zenuwachtig omdat ik niet zo goed ben in voor de camera staan, maar Vanessa heeft me vanaf het begin ontspannen laten voelen en de gehele shoot voelde goed aan en niks geforceerd. Dit was precies zoals we het wilde zo natuurlijk mogelijk. De foto’s zijn snel geleverd en zijn echt prachtig geworden! We zijn er heel erg blij mee!!! Dank je wel Vanessa dat je ons eerste wonder zo mooi op de camera heb kunnen krijgen. “


- Y, D & N -

"The first time that I saw you You shot your arrow through my heart" - Ed struijlaart

Jouw kleintje zo jong mogelijk mooi vastleggen? Plan de newbornshoot alvast in mijn agenda om zeker te zijn van een plekje!

VOLG meer

via Instagram