FAMILIE Shoot


Mooie foto’s nodig van je gezin? Ik leg ze graag voor je vast! We trekken met z’n allen de natuur in zodat ik jullie op de spontaanste manier kan vastleggen in een familieshoot. Geen saaie portretten, maar mooie foto’s van spontane momenten om thuis op te hangen. Ontdek mijn pakketten om de juiste formule te vinden voor jullie gezin.


Hoe gaat zo’n familieshoot in zijn werk? Neem eerst alvast een kijkje in mijn portfolio om te zien welke stijl je leuk vindt. Daarna bespreken we samen je wensen en zoek ik een leuke locatie uit. Dit kan in een park zijn, maar even goed bij jullie thuis. Het is de bedoeling dat de kinderen én ouders zich op hun gemak voelen. Ik laat jullie daarom ook lekker jullie eigen ding doen en leg dan de spontane momenten vast. Zo ga je naar huis met toffe familieportretten om thuis op te hangen, aan de oma’s te geven of in het fotoboek te plakken.


Heb je nog vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

FAMILIE Stories

Lieve Woorden


"Het was een zeer leuke fotoshoot. Ze heeft aan al onze wensen en verzoeken voldaan en kwam zelf ook nog met leuke ideeën. Ook de verzoeken om de foto's nog wat bij te snijden waren geen probleem en ging niet ten koste van de kwaliteit. Ik ben zeer tevreden en blij met het eindresultaat. We komen zeker nog een keertje terug! "


-Jowendy
VOLG meer

via Instagram