BRANDED Stories


Bij mij kun je ook terecht voor professionele portretfoto's of je kan een Branded Content Shoot boeken.


Tijdens een Branded Content Shoot gaan we persoonlijke passende beelden schieten, hiermee creëren we jouw eigen beeldbank voor jouw social media kanalen. Bekijk de diverse pakketten die ik hiervoor aanbiedt. Mocht je specifieke wensen hebben neem dan even contact met me op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

MOOIE Woorden


Niet alleen maakt Vanessa Hofstra práchtige foto's, ze zorgt ook dat je je op je gemak voelt, is lief en gezellig en neemt alle tijd om de juiste plek en poses te vinden. Ook heeft ze de sfeer en stijl die ik zocht in mijn zakelijke foto's perfect vertaald. Niets dan lof!!!


- HILDE

What's your story?

MOOIE Woorden


Vanessa stelt je op je gemak, het is leuk om met haar op pad te gaan. Zij zet echt een stapje extra met uiteindelijk een prachtig resultaat als gevolg. Het was super gezellig en ik heb nu een beeldbank met prachtige foto's voor mijn eigen online coachpraktijk.


- CARINE